Klaar voor een website die perfect past bij jouw merk?

Wil jij graag…

Dan zit je bij YAVARE goed! Ik bied verschillende webdesign pakketten aan, zodat ik bij elke vraag een passende oplossing kan bieden. Lees hieronder wat de pakketten inhouden en voor welke aanvullende opties je ook bij YAVARE terecht kunt.

Hoe werkt het?

Ik bied een aantal webdesign pakketten aan waar je uit kunt kiezen. Deze vind je hieronder. Ben je op zoek naar iets anders of heb je maatwerk nodig? Lees alles over de andere mogelijkheden en extra’s onderaan de pagina. 

Standaarddiensten

De volgende standaarddiensten krijg je standaard bij elk pakket dat je afneemt bij YAVARE. Klik op het plusteken (+) voor meer informatie over elke dienst. 

Ondernemers die met hun website aan de slag gaan raken al snel de kluts kwijt in het digitale doolhof van domeinnamen en hostingpakketten. Daarom help ik jou indien nodig graag met het aanschaffen van de domeinnaam en het kiezen van een hosting. Zelf werk ik graag met deze hostingpartij, omdat ze een goede prijs-/kwaliteit verhouding bieden. Heb je een andere partij op het oog en heb je advies nodig over welk pakket je het beste kunt kiezen? Vraag het me gerust!

Alle websites gemaakt door YAVARE zijn volledig responsive. Dit betekent dat de site is geoptimaliseerd voor mobiel, tablet, laptop en desktop. Ook wordt de website voor lancering uitgebreid getest met verschillende browsers op zowel een Apple- als een Windows-device. 

Alle websites die ik bouw, worden gemaakt met behulp van Elementor Pro. Deze pagebuilder biedt veel functionaliteiten en is bovendien erg makkelijk in gebruik. Wanneer de website af is, maak je nog minimaal drie jaar gratis gebruik van de pagebuilder. Daarna zou je eventueel zelf de professionele versie kunnen kopen, of door kunnen gaan met de gratis versie. Wanneer je bij YAVARE een onderhoudscontract afneemt, zit de pagebuilder hierbij inbegrepen.

In elk webdesign pakket zijn twee correctierondes inbegrepen. Nadat ik alle input & informatie van je heb ontvangen ga ik aan de gang met de website. Wanneer de eerste versie af is en je de tijd hebt gehad om deze te bekijken plannen we de eerste correctieronde. Het is logisch dat je daarbij veel feedback hebt naar aanleiding van de eerste versie, omdat ik natuurlijk nooit van tevoren exact kan weten wat jij voor ogen hebt. Na dit gesprek ga ik verder aan de gang met jouw website-ontwerp. Wanneer deze versie af is plannen we het volgende gesprek. Vaak gaat deze tweede correctieronde vooral over de kleine details en laatste aanpassingen. Daarna maak ik de website helemaal af en kan hij online gezet worden. Dan plannen we indien van toepassing ook de persoonlijke uitleg over het beheren van het CMS-systeem.

Op elke website voeg ik standaardlinks naar social media-accounts toe indien gewenst. Daarnaast is het bij het complete websitepakket ook mogelijk om bijvoorbeeld je Instagramfeed te tonen op je website, of een knop te plaatsen die direct naar WhatsApp leidt, zodat klanten je goed kunnen bereiken.

Voor de meeste websites is het nodig om algemene voorwaarden en/of een privacyverklaring toe te voegen aan je website. Deze stel ik niet voor je samen omdat dit niet mijn expertise is (raadpleeg daarvoor bij voorkeur een juridisch expert), maar ik voeg ze wel toe aan je website als je dat fijn vindt. Vaak worden deze in de footer gezet.

Plugins zijn kleine tools die aan de ‘achterkant’ van jouw website gekoppeld worden zodat deze goed functioneert. Naast de plugins die nodig zijn om de website te ontwerpen zijn er ook plugins die zorgen voor een optimale snelheid en beveiliging van je website. Al deze essentiële plugins installeer ik standaard voor je . Daarnaast kijk ik naar wat jouw site specifiek nodig heeft. Wanneer een extra betaalde plugin een grote toevoeging zou zijn voor je website zal ik dit bij je aangeven, zodat ik deze indien gewenst voor je kan installeren.

Wanneer de website helemaal af is zijn er twee opties. We kunnen een afspraak inplannen zodat ik je stap voor stap uitleg hoe je zelf dingen kunt veranderen aan de website zoals het aanpassen van teksten en foto's en een nieuwe blogpost of product toevoegen. Ook leg ik dan uit hoe je zelf updates kan uitvoeren. Wanneer je liever niet zelf aan de gang gaat met de site ontvang je 30 minuten gratis onderhoud. Dit staat gelijk aan 3 tickets. Meer informatie over de tickets kun je lezen op de onderhoudspagina.

Website

1050
 • Alle standaarddiensten
 • &
 • Vragenlijst & introductiegesprek
 • Home pagina & vijf extra pagina's
 • Contactpagina met formulier
 • Instagramfeed en/of Whatsapp button

Webshop

1250
 • Alle standaarddiensten
 • &
 • Vragenlijst & introductiegesprek
 • Home pagina & twee extra pagina's
 • Contactpagina met formulier
 • Webshop & inclusief toevoegen van vijf producten
 • Categoriepagina's
 • Hulp met betalingsmethoden

Zelf samenstellen

In aanvulling op de standaardpakketten die hierboven staan bied ik ook maatwerk aan. Daarbij stel je dus zelf je pakket samen. Combineer de verschillende diensten van YAVARE uit de verschillende pakketten, voeg opties uit de branding pakketten toe of bedenk iets totaal nieuws.

Een aantal voorbeelden van websites op maat:

Neem contact met mij op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

Hoe verloopt het proces?

Introductie

Elk project begint met een vragenlijst. Dit is een superefficiënte tool om mij in één keer te voorzien van alle belangrijke input. Bij het websitepakket Compleet wordt de vragenlijst opgevolgd door een gesprek waarin wij 1 op 1 de vragenlijst nog eens uitgebreid doorlopen en meer in detail treden waar nodig. Ook bespreken we in deze fase wat de beste opties zijn qua hosting.

1

Aanleveren input

Voordat ik daadwerkelijk aan de slag ga met het ontwerpen van jouw website heb ik eerst alle input van jouw kant nodig: de teksten en beelden die op de website gebruikt mogen worden. Ben je zelf geen held in het schrijven van sterke webteksten? Geen probleem. Ik werk met een vaste tekstschrijver die dit graag voor jou oppakt. Omdat wij al langer samenwerken en dus direct onderling kunnen schakelen is dit ook voor jou als klant een heel efficiënte manier om snel aan de best passende teksten voor jouw website te komen.

2

Ontwerp

Nu begint de ontwerpfase! Gebaseerd op alle informatie die ik tijdens fase 1 en 2 heb ontvangen maak ik de eerste versie van de website. Zodra deze af is, stuur ik je een uitleg over hoe je de site zelf kunt bekijken. Neem deze rustig door en laat ‘m even op je inwerken. Tijdens de eerste correctieronde lopen we deze eerste versie door en bespreken we wat je graag wil aanpassen . Zijn deze aanpassingen ook doorgevoerd dan plannen we het tweede feedbackgesprek in, waarin we de laatste puntjes op de i zetten.

3

Online zetten

Wanneer de website helemaal af en naar wens is kan hij online gezet worden! Zodra de site online staat, check ik nogmaals of alles goed werkt en optimaliseer ik de snelheid. Hierna plannen we de persoonlijke uitleg, een sessie van 30 minuten waarin ik samen met jou door de site loop om te laten zien hoe je er zelf mee verder kunt. Heb je deze uitleg niet nodig, dan kun je er ook voor kiezen om 30 minuten gratis onderhoud te ontvangen in plaats van de gezamenlijke doorloop.

4

Extra's

Onderhoud

Websites moeten regelmatig worden onderhouden. Gebeurt dit niet, dan wordt de website langzaam en kunnen bepaalde functionaliteiten stoppen met werken. Daarnaast gaat de veiligheid van de site achteruit en is er dus meer kans dat je website gehackt wordt.

Naast technisch onderhoud is er ook geregeld algemeen onderhoud nodig. Denk hierbij aan het uploaden van producten of blogposts, het aanpassen van teksten of foto’s en het toevoegen van extra pagina’s of plug-ins. 

YAVARE kan beide types onderhoud volledig voor je uit handen nemen. Neem een kijkje op de onderhoudspagina en kies wat jouw bedrijf nodig heeft.  

llustraties, iconen & infographics

Een illustratie die perfect aansluit op jouw huisstijl maakt je website nog persoonlijker en professioneler. Ook is het goed alternatief voor een stockfoto, als deze net niet helemaal past bij jouw bedrijf of de bedrijfstak waarin je werkt. Voorbeelden van door mij gemaakte illustraties vind je op deze website, maar ook op de site van JijLuistertNaarJij en KerZZPakket . 

Op alle websites die YAVARE ontwikkelt, vind je uiteraard enkel professionele iconen. Wil je voor jouw site 100% unieke iconen gebruiken die perfect aansluiten bij de huisstijl van je bedrijf? Laat deze dan op maat maken. Speciaal voor jou ontworpen iconen geven jouw website precies die professionele finishing touch! Voorbeelden van door YAVARE ontworpen iconen vind je op deze website en op de site van BOJU Flowers

Infographics geven informatie visueel weer. Ze zijn perfect om een ingewikkeld proces duidelijk uit te leggen, cijfers in een helder overzicht weer te geven of een blogartikel visueel te ondersteunen.  

Lijken op maat gemaakte visuals jou een interessante toevoeging aan je website? Geef dit even aan tijdens onze gesprekken of neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Ik adviseer je graag wat het beste aansluit bij jouw wensen en website!

Extra taal

Werk je met internationale klanten of in een internationale omgeving, dan voegt een extra taal veel waarde toe aan je website. Voor slechts € 250,- maak ik je website volledig tweetalig. Je hoeft zelf alleen de vertaalde teksten naar mij door te sturen, ik zorg voor de rest. 

Wil je nog een derde of zelfs vierde taal toevoegen? Dat is uiteraard ook geen probleem. Voor elke extra taal breng ik € 250,- in rekening. Vanzelfsprekend zorg ik daarbij ook voor een heldere navigatie, zodat er door de bezoekers van je website makkelijk en snel gekozen kan worden voor de juiste taal. 

Technische aspecten

WordPress

Het meest populaire platform om een website op te bouwen is WordPress. Dit komt omdat dit CMS veel flexibiliteit biedt, gebruiksvriendelijk is en ook nog eens gratis te gebruiken is. Dankzij de vele beschikbare plugins is er enorm veel mogelijk, soms betaald en soms geheel gratis. Bovendien is WordPress zoekmachinevriendelijk; goed voor je SEO dus!

Elementor Pro

Er zijn veel verschillende pagebuilders beschikbaar voor WordPress. Ik werk met Elementor Pro omdat deze builder heel veel mogelijkheden heeft, zodat ik er al mijn creativiteit in kwijt kan. Ook vind ik het een groot voordeel dat ondanks de vele opties het wel een duidelijk en overzichtelijk geheel blijft zodat een kleine aanpassing zo gedaan is.

WooCommerce

WooCommerce is net als WordPress erg gebruiksvriendelijk en flexibel. Met dit platform kan elke webshop er compleet uniek uitzien. Ook is WooCommerce gratis in gebruik. Wanneer er bepaalde toevoegingen aan de shop worden gedaan kan dit via een plugin. Aan deze plugins kunnen wel extra kosten verbonden zijn, maar vaak zijn deze bedragen de extra functies helemaal waard.