Wat vinden anderen?

Je bedrijf professioneel neerzetten is de eerste stap naar meer succes. Lees waarom klanten voor YAVARE kozen en wat ze van de samenwerking vonden.

“Wij kunnen Claudia van harte aanbevelen als allround webdesigner en ontwerper. Wanneer je zoekt naar een bouwer/ontwerper van een technisch goede en snelle website die daarnaast uniek doch zakelijk is en eenvoudig navigeerbaar, dan ben je bij Claudia aan het juiste adres. Claudia zelf denkt op alle mogelijke manieren mee, doet nuttige en prettige suggesties voor wat betreft o.a. design, plugins en de manier van aanleveren. Ze staat open voor feedback, doet geen beloftes die ze niet na kan komen en houdt het zakelijk wanneer iets in het ontwerp of de functionaliteit je niet aanspreekt of je liever anders ziet.

Wij raden Claudia en haar bedrijf YAVARE van harte aan wanneer je een zelfstandige bent of eigenaar van een klein tot middelgroot bedrijf waarin je meerdere facetten van jouw bedrijf op jouw website wilt laten samenkomen. Claudia is niet te beroerd om zich te verdiepen in jouw branche wat er mede toe leidt dat jouw website past bij jou en jouw werk. Claudia zorgt er daarnaast voor dat jouw website er ook goed uitziet op je mobiel of tablet én is een enorm prettige persoon om mee samen te werken.”

Marijke Pijlman & Patrick van Osch

Eigenaren van Terug naar de Toekomst Jeugdhulp

Albert Rinia

Commercieel directeur van Kroonlease

“Bij Kroonlease hebben we samengewerkt met Claudia van YAVARE. We vroegen haar om een logo en huisstijl voor ons bedrijf te ontwerpen omdat we hier zelf niet bekend mee zijn. Claudia is een echte professional in wat ze doet. Door het stellen van de juiste vragen kreeg ze een helder beeld van onze visie en zorgde dat de gecreëerde merkidentiteit voor Kroonlease precies aansloot bij het bedrijf. We zijn erg enthousiast over de look en feel van ons logo en onze website.

Als je op zoek bent naar een professionele ontwerper die je kan helpen bij het maken van een fris ontwerp voor je bedrijf: neem dan contact op met Claudia, je zult niet worden teleurgesteld.”

“Ik had iemand nodig om de website van onze coworkingspace compleet te vernieuwen en er een nieuw reserveringssysteem aan te koppelen. Claudia heeft ons hier goed bij kunnen helpen. Ze heeft eerst de website gebouwd en deze daarna verbonden met het externe reserveringssysteem. Ik zou Claudia aan iedereen aanraden die op zoek is naar een fijne service en een goede website.

Kim Van der Kleij

Eigenaresse van boutiqueoffice.nl

Annelie Linsen

Eigenaresse van banqa.es

“Claudia heeft voor ons een website gemaakt die de stijl van onze winkel goed representeert. Ze nam de tijd om naar onze wensen en voorkeuren te luisteren en gaf ons veel mogelijkheden om feedback te geven. Het was fijn om met haar samen te werken en het resultaat is absoluut precies zoals wij wilden!”

“Ik had een goed lopende website maar daar zaten veel aparte programma’s achter. Hierdoor was de website niet een geheel en werkte hij niet zo snel meer. Ik wilde graag meer eenvoud en eenheid. Via facebook kwam ik bij Claudia terecht. Hetgeen wat ik heel fijn vind is dat ze naast het ontwerpen en aanpassen van de website nu ook maandelijks onderhoud doet. Door de ingewikkelde constructie van mijn website heeft Claudia veel research moeten doen. Ze dook er gelijk in en fixte het zonder problemen. Ik ben super blij met deze samenwerking met Claudia. En ook als ik nu problemen heb reageert ze super snel en lost ze het gelijk op. Dus als je een goed lopende, mooie website wil en hier geen zorgen over wil hebben dan moet je bij Claudia zijn.”

Sandy Jansen

Eigenaresse van sandyjansen.nl

Leonie Knoester

Eigenaresse van cookingvibes.nl

“Voordat ik de hulp van Claudia inriep was ik zelf begonnen om een website te maken. Ik merkte dat het mij teveel tijd koste. Ik had iemand nodig die dit samen met mij wilde doen. Claudia begreep dit meteen met haar nuchtere aanpak en gedrevenheid heeft ze gezorgd dat ik een prachtige website heb waarmee ik verder kan bouwen aan mijn bedrijf. Ik beveel Claudia aan voor iedereen die meer wilt dan alleen een website of branding. Claudia denkt mee en durft daarbij echt te challengen.”

“Mijn bedrijf had een zakelijke site nodig. Dit is zeer goed gelukt via YAVARE webdesign. Er is een fijne samenwerking geweest en door professioneel advies van Claudia zijn alle wensen vervuld.

Dominic Hup

Eigenaar van hupschilderwerken.com

Jurgen Poot

Eigenaar van bojuflowers.com

“Claudia heeft mijn website en webshop gebouwd. Naast het ontwerpen heeft ze me ook begeleid met het vullen van de website en de webshop. Ze is naar mijn mening vakkundig, gedreven en gepassioneerd om tot het uiterste te gaan om voor jou het beste resultaat neer te zetten.