De persoon achter YAVARE

De persoon achter YAVARE, dat ben ik: Claudia Becker. Reiziger, dromer, avonturier en (web)designer. YAVARE is ontstaan uit mijn liefde voor ontwerpen en mijn behoefte om mijn passie en creativiteit in mijn werk kwijt te kunnen. Dezelfde flow die ik voel als ik een prachtige Alpenpiste af ski, die ervaar ik ook als ik voor een klant aan het ontwerpen ben. En wat geniet ik ervan als dat proces uiteindelijk resulteert in een huisstijl of website waar niet alleen ík heel tevreden mee ben, maar (vooral!) jij ook. Waarom dit zo belangrijk voor me is, en waarom ik YAVARE ben begonnen, dat lees je hier.

Over mij

Natuurlijk is het voor een prettige samenwerking ook belangrijk dat je elkaar een beetje leert kennen. Dus als je kiest voor YAVARE, voor wie kies je dan eigenlijk?

Mijn grootste passies zijn reizen en ontwerpen. Ik voel me op mijn best wanneer ik een berg in Zuid-Amerika op hike, een safari in Afrika aan het doen ben of een steile berg in de Alpen af ski. Maar ook kan ik mezelf helemaal verliezen in het ontwerpen van een uniek logo of een prachtige website. Ik vind het heerlijk om uit te zoeken hoe ik een logo, huisstijl of website kan maken die perfect past bij een specifiek bedrijf.

Over YAVARE

Ik heb van jongs af aan al geweten dat ik ooit mijn eigen bedrijf wilde starten. Dus na mijn master in ‘Brand Design & Management’ en enige werkervaring realiseerde ik me al snel dat dit de perfecte volgende stap was voor mij. Ik wilde creatief zijn, de vaardigheden gebruiken die ik tijdens mijn studie heb geleerd en mijn droom waarmaken. En daar paste werken in loondienst toch niet helemaal bij.

Dus ging ik ervoor en begon YAVARE. Ik kan met veel trots zeggen dat ik doe waar ik van hou, omdat ik elke dag met al mijn enthousiasme, energie en creativiteit mag werken aan interessante projecten voor superleuke klanten.

Waarom zou je kiezen voor YAVARE?

Zoek je een (web)designer, dan is het belangrijk dat diegene dezelfde taal spreekt als jij. Bij een huisstijl- of websiteproject komt nou eenmaal veel schakelen kijken. Het hebben van de welbekende klik is dan ook van groot belang!

Ga je met mij in zee, dan kies je voor creativiteit, enthousiasme, zorgvuldigheid en een gezonde nieuwsgierigheid. Omdat ontwerpen en creëren twee grote passies van mij zijn, heb je de garantie dat ik voor elk project 100% ga. Geen vraag is mij te gek, ik houd juist van een creatieve uitdaging. En heb ik even geen pasklaar antwoord op een vraag, dan ga ik voor je op zoek naar een goede oplossing.  Daarbij rust ik niet voordat jij en ik helemaal tevreden zijn met het resultaat.

Mijn doel is namelijk om jou écht blij te maken met een passende huisstijl of website.  Door mijn persoonlijke aanpak zorg ik ervoor dat het ontwerp perfect aansluit bij wat jij voor ogen had. Ik streef daarbij altijd naar tijdloze en unieke ontwerpen die helemaal kloppen: een ontwerp dat op elk kanaal en elk apparaat tot zijn recht komt dus. Omdat ik een brede kennis heb van zowel huisstijl- als websiteontwerp kan ik daar al tijdens het ontwerpproces op anticiperen. Juist die kruisbestuiving tussen huisstijlontwerp en webdesign is het voordeel van werken met YAVARE!

Mijn visie op ontwerp & web design

Vertel een verhaal

Mensen houden van verhalen. De juiste branding zorgt ervoor dat hoe je gezien wíl worden en hoe je daadwerkelijk gezien wordt hetzelfde is.  Dit is wat een sterke merkidentiteit maakt.

Elk bedrijf is uniek

Hoewel er veel bedrijven zijn die vergelijkbare diensten of producten aanbieden, ben ik er van overtuigd dat elke organisatie zijn eigen, unieke aspecten heeft. Ik help jou graag om jouw onderscheidend vermogen te vinden én te tonen aan de buitenwereld.

Luister en creeër

Ik geloof dat goed luisteren de sleutel is tot succes. Ik ben altijd oprecht benieuwd wat een klant zoekt en wat zijn of haar wensen zijn. Door vragen te stellen en de antwoorden echt te horen ontdek ik als vanzelf de eerste stappen voor een nieuw ontwerp.