Onderhoud op maat

Eindelijk heb je een mooie, representatieve website. Maar nu het onderhoud nog… Je kunt er prima voor kiezen om je eigen onderhoud te doen – met een beetje kennis en geduld kom je een heel eind. Maar heb je geen zin om dit meerdere malen per maand te controleren? En wil je er zeker van zijn dat je website net zo functioneel, snel en veilig blijft als hij was bij de oplevering? Overweeg dan om het onderhoud uit handen te geven. Waarschijnlijk kan ik je in veel minder tijd helpen dan het jou zou kosten. En zo kun jij je volledig focussen op het doel achter de website: jouw eigen bedrijf.

Bij YAVARE kun je kiezen voor een onderhoudspakket dat het beste past bij jouw website en jouw wensen: een onderhoudscontract of losse tickets. Hieronder lees je wat deze diensten precies inhouden.

Onderhoudscontract

Zoals gezegd is goed onderhoud van belang om de functionaliteit, snelheid en veiligheid van je website te waarborgen. Het onderhoudscontract van YAVARE bestaat daarom uit vier onderdelen:

Bij het onderhoudspakket van YAVARE krijg je voor € 65 per maand een twee-wekelijkse update van alle plugins, WordPress en Elementor Pro. Ook wordt de snelheid van de website dan gecontroleerd en eventueel geoptimaliseerd. Daarnaast installeer ik een professionele plugin om je website sneller en veiliger te maken.  Elementor Pro zit de eerste drie jaar sowieso inbegrepen bij elk pakket, maar daarna is dit niet meer het geval. Wanneer je gebruik maakt van het onderhoudscontract blijft Elementor Pro gewoon beschikbaar en wordt deze door mij geüpdate. Het pakket wordt per jaar betaald en is ook per jaar opzegbaar.

Support tickets

Naast structureel onderhoud zijn er natuurlijk ook af en toe zaken die eenmalig moeten gebeuren om je website aan te passen of verder te verbeteren. Met deze support tickets sta ik altijd voor je klaar om extra onderhoudszaken te regelen. Het ticketsysteem kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het uploaden van producten of blogposts, het aanpassen van teksten of foto’s en het toevoegen van extra pagina’s of plugins. De tickets wordt per 10 minuten gerekend en hebben geen vervaldatum. Ik deel een Google Sheet met je zodat je precies kan zien wanneer ik waar aan heb gewerkt. Je kunt tickets in de volgende hoeveelheden bij me aanschaffen:

Disclaimer

Helaas is er geen 100% garantie dat je website niet gehackt kan worden, maar met de juiste beveiliging zal de kans wel enorm verminderen. 

De snelheid van je website hangt ook af van elementen die ik niet kan beïnvloeden, omdat bijvoorbeeld de juiste hosting ook een rol kan spelen. Ik garandeer dat de website zo snel wordt gemaakt als mogelijk is binnen de vastgestelde kaders. Als dit nog niet geheel voldoet, dan geef ik tips en suggesties over welke aanpassingen de site nog sneller kunnen maken.