Klaar voor een professionele uitstraling?

Wil jij graag…

Dan zit je bij YAVARE goed! Ik bied verschillende pakketten aan om je bedrijf een unieke en sterke merkidentiteit te geven. Zodat jouw bedrijf de professionaliteit uitstraalt die je zoekt.

Hoe werkt het?

Voor logo- en huisstijlontwerp bied ik een aantal pakketten waar je uit kunt kiezen. Deze vind je hieronder. Ben je op zoek naar iets anders of heb je maatwerk nodig? Lees alles over de andere mogelijkheden en extra’s onderaan de pagina. 

Standaarddiensten

De volgende standaarddiensten krijg je standaard bij elk pakket dat je afneemt bij YAVARE. Klik op het plusteken (+) voor meer informatie over elke dienst. 

Voordat ik begin met ontwerpen ontvang je van mij eerst een vragenlijst. Misschien heb je me van tevoren al enigszins uitgelegd wat je voor ogen hebt, maar er nog eens goed over nadenken en het op papier zetten is altijd verstandig. Op deze vragenlijst kun je onder andere aangeven welke kleuren je wel en juist niet zou willen terugzien in je huisstijl, welke 'vibe' je graag wil uitstralen en wie je doelgroep is. Kies je voor het complete huisstijlpakket, dan plannen wij nadat de vragenlijst is ingevuld nog een gesprek in. Ik heb dan al enige research gedaan zodat wij in ons gesprek direct meer de diepte in kunnen om te onderzoeken wat zou passen als huisstijl.

Bij elk pakket zit standaard één correctieronde inbegrepen. Van tevoren ontvang je van mij drie concepten. Tijdens dit feedbackgesprek geef jij aan voor welk ontwerp je gaat en welke aanpassingen je graag nog zou zien op dat ontwerp. Als je voor het complete huisstijlpakket kiest, dan is er nog een tweede en derde correctieronde waarin we ook de feedback van de extra ontwerpen bespreken. 

Bij elk ontworpen logo krijg je van YAVARE altijd een gratis logovariant cadeau. In veel gevallen past het hoofdlogo namelijk niet mooi als social media profielfoto, omdat het dan onleesbaar wordt of het formaat te langwerpig is bijvoorbeeld. De logovariant lost dit op. Vaak wordt de complete bedrijfsnaam niet gebruikt in de logovariant, omdat het daarin draait om eenvoud: het is de bedoeling dat dit alternatieve logo ook in het klein goed herkenbaar is. Meestal gebruiken we een element of letter uit het hoofdlogo gebruikt voor de logovariatie. Natuurlijk kunnen we dit ook samen overleggen. 

Als het logo en de huisstijl af en naar jouw volle tevredenheid zijn, ontvang je een complete stijlgids van jouw huisstijl. In de stijlgids vind je het logo en de logovariant, het kleurenpalet en de bijbehorende typografie (de gebruikte lettertypes in jouw huisstijl). Zo heb je altijd een duidelijk overzicht van jouw complete huisstijl bij de hand.

Het is natuurlijk belangrijk dat je het logo op verschillende manieren kunt gebruiken. Daarom ontvang je alle nodige bestandstypes. Je ontvangt het logo en de logovariatie in vijf bestandstypes; .eps, .sgv, .pdf, .png en .jpg. Meer weten over de bestandstypes? Bekijk de veelgestelde vragen

Basis huisstijl

350
  • Alle standaarddiensten
  • &
  • Typografisch logo

Complete huisstijl

550
  • Alle standaarddiensten
  • &
  • Logotype naar keus
  • Introductiegesprek
  • Twee extra ontwerpen naar keus *
  • Twee extra correctie rondes

* Extra ontwerpen

Bij het complete huisstijlpakket zijn twee extra ontwerpen inbegrepen. Daarbij kun je kiezen uit de volgende huisstijlelementen:

Heb je zelf een ander idee voor een extra ontwerp? Overleg even met mij of dit ook mogelijk is, waarschijnlijk is dat geen enkel probleem. Wil je een extra ontwerp toevoegen aan je huisstijlpakket Basis of meer dan twee extra ontwerpen in je huisstijlpakket Compleet? Ook dat kan. Geef even aan wat je graag zou willen en ik stuur je een passende offerte toe.

HOE VERLOOPT HET PROCES?

Vragenlijst

Zoals gezegd beginnen we elk project met een vragenlijst. Dit is een superefficiënte tool om mij in één keer te voorzien van alle belangrijke input. Je kunt hier o.a. invullen welke stijl jij zoekt voor je logo , of je al een voorkeur hebt voor bepaalde huisstijlkleuren en hoe jij wil dat je klanten jouw bedrijf zien. Bij het huisstijlpakket Compleet wordt de vragenlijst opgevolgd door een gesprek waarin wij 1 op 1 de vragenlijst nog eens uitgebreid doorlopen en meer in detail treden waar nodig. Heb je dus veel specifieke wensen betreffende jouw logo- en huisstijlontwerp, kies dan voor dit pakket.

1

Aanleveren input

Voordat ik daadwerkelijk ga beginnen met het ontwerpen van jouw logo en huisstijl heb je in deze fase van het project de kans om mij input aan te leveren. Denk dan bijvoorbeeld aan een moodboard dat je gemaakt hebt voor jouw visuele identiteit. Maar ook huidige en voorgaande logo’s kunnen als uitgangspunt dienen voor nieuwe ontwerpen.

2

Ontwerp

Nu begint de ontwerpfase! Gebaseerd op alle informatie die ik tijdens fase 1 heb ontvangen maak ik drie logoconcepten. Deze kun je rustig zelf doornemen en op je in laten werken. Tijdens de correctieronde bespreken we met welke van de drie concepten je verder wilt gaan. Zijn er nog aanpassingen nodig, dan nemen we dat ook door. Bij pakket Compleet zijn er meerdere correctierondes inbegrepen. Tijdens die extra twee feedbackmomenten bespreken we ook de extra ontwerpen die je uit bovenstaande lijst gekozen hebt om mee te nemen in het project.

3

Oplevering

Wanneer alles helemaal af en naar wens is, stuur ik alle bestanden naar je op. Je ontvangt het logo en de logovariatie in verschillende bestandsformaten. Ook stuur ik je de complete stijlgids met daarin al jouw huisstijlelementen in één helder overzicht bij elkaar. Heb je gekozen voor het pakket Compleet, dan ontvang je in deze fase ook die ontwerpen van me. Na oplevering heb jij dus alle bestanden én alle informatie die je nodig hebt om jouw huisstijl zelf verder uit te kunnen rollen!

4

Extra's

Illustraties, iconen & infographics op maat

Een illustratie die perfect aansluit op jouw huisstijl maakt je website nog persoonlijker en professioneler. Ook is het goed alternatief voor een stockfoto, als deze net niet helemaal past bij jouw bedrijf of de bedrijfstak waarin je werkt. Voorbeelden van door mij gemaakte illustraties vind je op deze website, maar ook op de site van JijLuistertNaarJij en KerZZPakket . 

Op alle websites die YAVARE ontwikkelt, vind je uiteraard enkel professionele iconen. Wil je voor jouw site 100% unieke iconen gebruiken die perfect aansluiten bij de huisstijl van je bedrijf? Laat deze dan op maat maken. Speciaal voor jou ontworpen iconen geven jouw website precies die professionele finishing touch! Voorbeelden van door YAVARE ontworpen iconen vind je op deze website en op de site van BOJU Flowers

Infographics geven informatie visueel weer. Ze zijn perfect om een ingewikkeld proces duidelijk uit te leggen, cijfers in een helder overzicht weer te geven of een blogartikel visueel te ondersteunen.  

Lijken op maat gemaakte visuals jou een interessante toevoeging aan je website? Geef dit even aan tijdens onze gesprekken of neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Ik adviseer je graag wat het beste aansluit bij jouw wensen en website!