Komt dit jou bekend voor?

Ik help je hier graag mee! Een nieuwe, frisse uitstraling voor jouw bedrijf en een goed functionerende, responsive website kunnen het verschil maken. Lees hieronder hoe ik dit voor je uit handen kan nemen.

Het complete website pakket bevat alles wat nodig is voor een sterke visuele identiteit. Een mooi logo met bijpassende huisstijl  en een professionele, responsive website. Bij YAVARE investeer je in je onderneming naar een hoger niveau tillen. Dit is precies waarom je een uitgebreid en compleet pakket ontvangt; geen basis website, maar een heel branding pakket én een site met veel tools die een professioneel bedrijf sowieso nodig heeft. Zo kan jij focussen op je business en weet je zeker dat je een vakkundig logo en een volwaardige website hebt.

Compleet website pakket

2250
  • Responsieve website
  • Logo & huisstijl
  • Een professionele uitstraling van jouw bedrijf

Wat ontvang je allemaal?

Natuurlijk ben je benieuwd naar wat je allemaal precies ontvangt.  Klik op het plusteken (+) voor meer informatie over elke dienst.

Het project begint met een vragenlijst. Dit is een superefficiënte tool om mij in één keer te voorzien van alle belangrijke input. De vragenlijst wordt opgevolgd door een gesprek waarin wij 1 op 1 de vragenlijst nog eens uitgebreid doorlopen en meer in detail treden waar nodig.

Het kan zijn dat je je gewenste domeinnaam en hosting partner al hebt, maar de kans is ook aanwezig dat je toch wil switchen naar een andere domeinnaam. Ook kan het zijn dat je al een hosting hebt, maar niet helemaal tevreden bent. Daarom help ik jou indien nodig graag met het aanschaffen van de domeinnaam en het kiezen van een hosting. Zelf werk ik graag met Cloud86, omdat ze een goede prijs-/kwaliteit verhouding bieden. Ze bieden meerdere pakketten aan, ik adviseer je graag welke optie het beste aansluit bij jouw website. Een ander voordeel van Cloud86 is de snelle, persoonlijke manier van communiceren. Heb je een andere partij op het oog en heb je advies nodig over welk pakket je het beste kunt kiezen? Vraag het me gerust!

Als het logo en de huisstijl af en naar jouw volle tevredenheid zijn, ontvang je een complete stijlgids van jouw huisstijl. In de stijlgids vind je het logo en de logovariant, het kleurenpalet en de bijbehorende typografie (de gebruikte lettertypes in jouw huisstijl). Zo heb je altijd een duidelijk overzicht van jouw complete huisstijl bij de hand.

Het is natuurlijk belangrijk dat je het logo op verschillende manieren kunt gebruiken. Daarom ontvang je alle nodige bestandstypes. Je ontvangt het logo en de logovariatie in vijf bestandstypes; .eps, .sgv, .pdf, .png en .jpg. Meer weten over de bestandstypes? Bekijk de veelgestelde vragen

Deze visuele toevoeging kan een mooi patroon, een iconen set of tot drie unieke illustraties zijn. Samen bespreken we de verschillende opties en kijken we naar wat er mooi aan zou sluiten bij jou huisstijl. 

Een homepage is natuurlijk de basis van je website. Hier omheen bouwen we tot vijf extra pagina's. Denk hierbij aan pagina's met je product aanbod, een portfolio (waar ik tot vijf klanten voor je inzet), een 'over ons' pagina en een contact pagina inclusief formulier.

Indien gewenst koppel ik je website aan Google Analytics. Zo kun je altijd de statistieken en prestaties van je website in de gaten houden.

Een e-mailmarketingsoftware kan een erg handige toevoeging zijn van je website. Indien gewenst maak ik een koppeling voor je, zodat je zeker weet dat de mailfunnels goed zullen werken. Ook kan ik de software verbinden met een nieuwsbrief inschrijving of contactformulier. Wanneer je nog geen gebruik maakt van marketing funnels, en dus nog niet verbonden bent aan een specifieke software, raad ik MailBlue aan. Mailblue is erg gebruiksvriendelijk en integreert goed met veelgebruikte tools zoals WooCommerce. Daarnaast heeft MailBlue handige templates om je e-mails te laten aansluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Alle websites gemaakt door YAVARE zijn volledig responsive. Dit betekent dat de site is geoptimaliseerd voor mobiel, tablet, laptop en desktop. Ook wordt de website voor lancering uitgebreid getest met verschillende browsers op zowel een Apple- als een Windows-device. 

Alle websites die ik bouw, worden gemaakt met behulp van Elementor Pro. Deze pagebuilder biedt veel functionaliteiten en is bovendien erg makkelijk in gebruik. Wanneer de website af is, maak je nog minimaal drie jaar gratis gebruik van de pagebuilder. Daarna zou je eventueel zelf de professionele versie kunnen kopen, of door kunnen gaan met de gratis versie. Wanneer je bij YAVARE een onderhoudscontract afneemt, zit de pagebuilder hierbij inbegrepen.

Er zitten standaard vier correctierondes inbegrepen. Het eerste gesprek gaat over het logo en de huisstijl. Ik stuur je drie concepten toe, waarna je een favoriet mag kiezen. We plannen dan een gesprek in om door te nemen wat jou aanspreekt aan het concept en wat je eventueel graag anders zou willen. Nadat ik dan de feedback heb toegepast en het concept helemaal heb uitgewerkt plannen we een tweede gesprek. Dan bespreken we vaak ook de start van het webdesign proces. Wanneer het logo en de huisstijl helemaal af zijn stuur ik je de complete stijlgids en alle bestanden toe. Dan het website process; wanneer ik alle input & informatie van je heb ontvangen ga ik aan de gang met de website. Vaak is dit wanneer het logo en de huisstijl ook al (bijna) af zijn, zodat ik weet welke kant het ontwerp op gaat. Wanneer de eerste versie af is en je de tijd hebt gehad om deze te bekijken plannen we de eerste correctieronde. Het is logisch dat je tijdens dit gesprek veel feedback voor mij hebt naar aanleiding van de eerste versie, omdat ik natuurlijk nooit van tevoren exact kan weten wat jij voor ogen hebt. Na dit gesprek ga ik verder aan de gang met jouw website-ontwerp. Wanneer deze versie af is plannen we het volgende gesprek. Vaak gaat deze laatste correctieronde vooral over de kleine details en laatste aanpassingen. Daarna maak ik de website helemaal af en kan hij online gezet worden. Dan plannen we indien van toepassing ook de persoonlijke uitleg over het beheren van het CMS-systeem.

Op elke website voeg ik links naar social media-accounts toe indien gewenst. Daarnaast is het ook mogelijk om bijvoorbeeld je Instagramfeed te tonen op je website, of een knop te plaatsen die direct naar WhatsApp leidt, zodat (potentiële) klanten je goed kunnen bereiken.

Voor de meeste websites is het nodig om algemene voorwaarden en/of een privacyverklaring toe te voegen aan je website. Deze stel ik niet voor je samen omdat dit niet mijn expertise is (raadpleeg daarvoor bij voorkeur een juridisch expert), maar ik ze natuurlijk wel toevoegen aan je website. Vaak worden deze in de footer gezet.

Wanneer de website helemaal af is zijn er twee opties. We kunnen een video afspraak inplannen zodat ik je stap voor stap uitleg hoe je zelf dingen kunt veranderen aan de website zoals het aanpassen van teksten en foto's en een nieuwe blogpost of product toevoegen. Ook leg ik dan uit hoe je zelf updates kan uitvoeren. Omdat het gesprek via Zoom zal plaatsvinden kan ik makkelijk mijn scherm met je delen en kan je het gesprek opnemen. Zo kan je altijd even terug kijken naar hoe iets ook al weer in zijn werk ging.  Wanneer je liever niet zelf aan de gang gaat met de site ontvang je 30 minuten gratis support. Dit staat gelijk aan drie tickets. Meer informatie over de tickets kun je lezen op de onderhoudspagina.

Als je nog geen gebruik maakte van een e-mailmakertingsoftware en nu bent gestart met MailBlue, leg ik je graag het een en ander uit. Zo weet je gelijk hoe je zelf aan de gang kan met deze marketingtool. Daarnaast leg ik, indien gewenst, de basis van Google Analytics uit. Beide programma's hebben uitgebreide uitleg op internet staan, dus wanneer ik je de basis heb verteld is er genoeg informatie te vinden om je meer in deze tools te verdiepen. 

Er is perfecte integratie tussen je website en branding

Je huisstijl en website zullen perfect integreren omdat ze perfect bij elkaar aansluiten

Je spreekt je ideale klant aan

Je haalt makkelijker klanten binnen omdat je een professionele website hebt die vertrouwen uitstraalt

Je straalt vertrouwen en professionalteit uit

Je haalt makkelijker klanten binnen omdat je een professionele website hebt die vertrouwen uitstraalt en je trekt meer en betere klanten aan omdat jou website professioneel overkomt

Hoe verloopt het proces?

Introductie

Elk project begint met een vragenlijst. Dit is een superefficiënte tool om mij in één keer te voorzien van alle belangrijke input. De vragenlijst wordt opgevolgd door een gesprek waarin wij 1 op 1 de lijst nog eens uitgebreid doorlopen en meer in detail treden waar nodig. Ook bespreken we in deze fase wat de beste opties zijn qua hosting.

1

Aanleveren input

Voordat ik daadwerkelijk aan de slag ga met het ontwerpen van jouw website heb ik eerst alle input van jouw kant nodig: de teksten en beelden die op de website gebruikt mogen worden. Ben je zelf geen held in het schrijven van sterke webteksten? Geen probleem. Ik werk met een vaste tekstschrijver die dit graag voor jou oppakt. Omdat wij al langer samenwerken en dus direct onderling kunnen schakelen is dit ook voor jou als klant een heel efficiënte manier om snel aan de best passende teksten voor jouw website te komen.

2

Ontwerp

Nu begint de ontwerpfase! Gebaseerd op alle informatie die ik tijdens fase 1 en 2 heb ontvangen maak ik drie logoconcepten. Deze kun je rustig zelf doornemen en op je in laten werken. Tijdens de correctieronde bespreken we met welke van de drie concepten je verder wilt gaan. Zijn er nog aanpassingen nodig, dan nemen we dat ook door. Vervolgens ga ik verder met ontwerpen en stuur ik je de volgende versie met de huisstijl toe. Tijdens het gesprek wat hierop volgt bespreken we ook gelijk de eerste stappen van het webdesign. Ik maak een eerste versie van de website en zodra deze af is, stuur ik je een uitleg over hoe je deze draft zelf kunt bekijken. Neem deze rustig door en laat ‘m even op je inwerken. Tijdens de eerste correctieronde lopen we deze versie door en bespreken we wat je graag wil aanpassen . Zijn deze aanpassingen ook doorgevoerd dan plannen we het laatste feedbackgesprek in, waarin we de laatste puntjes op de i zetten. 

 

3

De complete stijlgids & de website online zetten

Zodra de definitieve versie van het logo en de huisstijl af is stuur ik je deze toe. Je ontvangt een complete stijlgids en het logo in alle nodige bestandstypes. Vaak is dit gedeelte van het pakket al klaar terwijl we nog bezig zijn met de website. 

Wanneer de website helemaal af en naar wens is kan hij online gezet worden! Zodra de site online staat, check ik nogmaals of alles goed werkt en optimaliseer ik de snelheid. Hierna plannen we de persoonlijke uitleg, een sessie van 30 minuten waarin ik samen met jou door de site loop om te laten zien hoe je er zelf mee verder kunt. Heb je deze uitleg niet nodig, dan kun je er ook voor kiezen om 30 minuten gratis onderhoud te ontvangen in plaats van de gezamenlijke doorloop. Ook is dit het moment dat ik je, of je nou kiest voor de gezamelijke doorloop of het onderhoud, een basisuitleg geef over Mailblue en Google Analytics indien gewenst. 

4

Zelf samenstellen

In aanvulling op het complete website pakket bied ik ook maatwerk aan. Daarbij stel je dus zelf je pakket samen. Dit is een goede optie als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een uitgebreider website pakket of als je je webshop een upgrade wilt geven. 

Een aantal voorbeelden van websites op maat:

Neem contact met mij op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

Extra's

Onderhoud

Websites moeten regelmatig worden onderhouden. Gebeurt dit niet, dan wordt de website langzaam en kunnen bepaalde functionaliteiten stoppen met werken. Daarnaast gaat de veiligheid van de site achteruit en is er dus meer kans dat je website gehackt wordt. Naast technisch onderhoud is er ook geregeld algemeen onderhoud nodig. Denk hierbij aan het aanpassen van teksten of foto’s en het toevoegen van extra pagina’s of plug-ins. 

YAVARE kan beide types onderhoud volledig voor je uit handen nemen. Neem een kijkje op de onderhoudspagina en kies wat jouw bedrijf nodig heeft.  

Extra taal

Werk je met internationale klanten of in een internationale omgeving, dan voegt een extra taal veel waarde toe aan je website. Voor slechts € 250,- maak ik je website volledig tweetalig. Je hoeft zelf alleen de vertaalde teksten naar mij door te sturen, ik zorg voor de rest. 

Wil je nog een derde of zelfs vierde taal toevoegen? Dat is uiteraard ook geen probleem. Voor elke extra taal breng ik € 250,- in rekening. Vanzelfsprekend zorg ik daarbij ook voor een heldere navigatie, zodat er door de bezoekers van je website makkelijk en snel gekozen kan worden voor de juiste taal. 

+ € 250,-

Projecten

Een greep uit de projecten die ik de afgelopen jaren voor mijn klanten heb mogen doen:

Website

voor een meubelzaak

Logo, huisstijl & meer

voor een kunstbloemenwinkel

Webshop

voor een kunstbloemenwinkel

Wat vinden anderen?

Kim Van der Kleij

Eigenaresse van boutiqueoffice.nl

“Ik had iemand nodig om de website van onze coworkingspace compleet te vernieuwen en er een nieuw reserveringssysteem aan te koppelen. Claudia heeft ons hier goed bij kunnen helpen. Ze heeft eerst de website gebouwd en deze daarna verbonden met het externe reserveringssysteem. Ik zou Claudia aan iedereen aanraden die op zoek is naar een fijne service en een goede website.

“Ik had een goed lopende website maar daar zaten veel aparte programma’s achter. Hierdoor was de website niet een geheel en werkte hij niet zo snel meer. Ik wilde graag meer eenvoud en eenheid. Via facebook kwam ik bij Claudia terecht. Hetgeen wat ik heel fijn vind is dat ze naast het ontwerpen en aanpassen van de website nu ook maandelijks onderhoud doet. Door de ingewikkelde constructie van mijn website heeft Claudia veel research moeten doen. Ze dook er gelijk in en fixte het zonder problemen. Ik ben super blij met deze samenwerking met Claudia. En ook als ik nu problemen heb reageert ze super snel en lost ze het gelijk op. Dus als je een goed lopende, mooie website wil en hier geen zorgen over wil hebben dan moet je bij Claudia zijn.”

Sandy Jansen

Eigenaresse van sandyjansen.nl

Technische aspecten

WordPress

Het meest populaire platform om een website op te bouwen is WordPress. Dit komt omdat dit CMS veel flexibiliteit biedt, gebruiksvriendelijk is en ook nog eens gratis te gebruiken is. Dankzij de vele beschikbare plugins is er enorm veel mogelijk, soms betaald en soms geheel gratis. Bovendien is WordPress zoekmachinevriendelijk; goed voor je SEO dus!

Elementor Pro

Er zijn veel verschillende pagebuilders beschikbaar voor WordPress. Ik werk met Elementor Pro omdat deze builder heel veel mogelijkheden heeft, zodat ik er al mijn creativiteit in kwijt kan. Ook vind ik het een groot voordeel dat ondanks de vele opties het wel een duidelijk en overzichtelijk geheel blijft zodat een kleine aanpassing zo gedaan is.